Valutor:

Massage Offizielle Ryggmassören Hälsa

  • 4789 antal i lager

s.kr288  s.kr188
Spara: 35% mindre

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
Massage Offizielle Ryggmassören Hälsa
Massage Offizielle Ryggmassören Hälsa

Ryggmassage och akupressur.

Ryggmassör i trä bestående av ett band med träkulor. Träkulorna är försedda med piggar som masserar framförallt din rygg men kan även användas på andra kroppsdelar.
Du håller i de två greppvänliga handtagen och drar massagebandet över ryggen. Ungefär som du torkar dig med en frottéhandduk.
Du kan även massera baksidan av lår och stuss. Denna ryggmassör är ett bra komplement till självmassage och även ett bra hjälpmedel för dig som vill få en skön avslappnande stund efter t.ex. jobbet.
Det finns de som använder ryggmassören mot celluliter i stuss och baksidan av lår och tycker att den är extra effektiv då den har piggar på kulorna.

Komma åt triggerpunkter och muskelknutor
Eftersom varje kula består av uppåtstående piggar kan du komma åt vissa punkter som behöver masseras lite extra. Du kan t.ex. ligga på en matta på golvet och ha ryggmassören under ryggen och försiktigt hitta t.ex. triggerpunkter under ryggen. Du flyttar ryggmassören försiktigt i olika lägen i detta fall hålles ryggmassören relativt stilla.
Försiktigt vaggas kroppen lite från sida till sida med fotsulorna i golvet och man finner ett bra stöd i denna övning av fötter, händer och armar längst golvet.

Sittandes i en stol med klädd rygg eller fåtölj kan du ha ryggmassören mellan din rygg och stolsryggen och hitta små punkter som behöver lite extra tryck. Du använder din egen tyngd när du ligger på golvet eller sitter i en stol lutandes mot stolsryggen. Du bestämmer själv hur löst eller hårt tryck du önskar.

Unna dig en skön självmassage och avslappning genom att stimulera dina trötta ryggmuskler.
Om du är spänd eller sitter hela dagarna så är det underbart att få njuta och dra detta massagebälte över ryggen som skänker dig lite avkoppling.

Ryggmassören är gjord av trä och mäter 110 x 9 x 5 cmRelaterade Produkter

 
RSS produkt Feed :: Massage Offizielle Ryggmassören Hälsa Copyright © 2019 http://www.energieliten.se/
Footer Paymant Image