Valutor:

Ansikte SeboCalm Düsseldorf Erwinff Online ansiktsgel för känslig hud, 150 ml Hudvård

  • 8696 antal i lager

s.kr178  s.kr162
Spara: 9% mindre

Qty:

Om produkten är plomberad inkluderas den ej av ångerrätten vid bruten plombering.

 

SeboCalm Sensitive

Facial Cleanser for Sensitive Skin

 150 ml

Avlägsnar skonsamt och effektivt makeup, orenheter och fet.

Passar alla hudtyper, särskilt bra för känslig hud

Fri från parabener, SLS, allergivänlig och dermatologiskt testad för känslig hud

Denna milda ansiktsgel för känslig hud är baserad på en innovativ formel som innehåller sulfatfria ingredienser (SLS fri), fungerar lugnande på irriterad hud och förebygger ansiktsrödnad. Innehåller miljövänliga ingredienser som möjliggör en daglig användning, utan att orsaka en känsla av torrhet eller irritation. Gelen avlägsnar skonsamt men effektivt makeup, orenheter och fett, lämnar huden silkeslen, ren och fräsch. Berikad med algextrakt för att mjuka upp huden och bibehålla dess elasticitet. Koncentrerad extrakt av kamomillblomma lugnar huden och har fantastiska egenskaper på irriterad hud.

Användning:

Applicera ett generöst lager av ansiktsgel för känslig hud på ansiktet och halsen, massera huden i cirkulära rörelser. Kan använda bomullstuss. Skölj av med ljummet vatten och avsluta rengöring med alkoholfritt ansiktsvatten för känslig hud från SeboCalm serien . För bästa resultat komplettera med serum och fuktkräm för känslig hud. Avsedd för dagligt bruk. 
RSS produkt Feed :: Ansikte SeboCalm Düsseldorf Erwinff Online ansiktsgel för känslig hud, 150 ml Hudvård Copyright © 2019 http://www.energieliten.se/
Footer Paymant Image